mei 29, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

stagemax.nl

Hier vind je gegarandeerd goede startersvacatures

stagemax.nlIk kan het mij nog goed herinneren, het moment dat ik afgestudeerd was. Dat was echt een heerlijk gevoel. Geen zorgen meer en klaar voor het werkleven. Daar is natuurlijk niks mee. Op deze kun je namelijk jou steentje bijdragen aan de maatschappij. Je moet natuurlijk dan wel een passende starters functie vinden. Gelukkig heb je hier online veel websites voor. Nu wil ik er vandaag graag eentje uitpakken, hier heb ik zelf namelijk veel aan gehad. Op stagemax.nl staan namelijk veel startersvacatures. Hier heb je niet de rare eis van minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring. Dit vind ik zelf altijd zo vervelend. Dan ben je net afgestudeerd en hoe kun je dan zoveel werkervaring hebben jou opleidingsgebied.

startersvacatures

Stagemax heeft niet alleen maar stages

Voorbereden sollicatiegesprekWanneer mensen die naam Stagemax horen, denken zij alleen maar dat hun stages aanbieden. Niks is namelijk minder weer, kijk zelf maar eens op hun websites. Je zult dan zien dat zij ook interessante startersvacatures hebben. Dit was in ieder geval bij mij het geval. Ik had mijn nieuwe baan zo gevonden via hun. Vandaar dat ik ook iets voor hun wil doen door middel van dit blog.

Vooral de begeleiding van Stagemax ben ik zeer over te spreken. Wanneer je iets gevonden hebt, nemen zij contact met jou op. Dan wordt alles telefonisch of in een gesprek alles duidelijk besproken. Je wordt echt geprept zodat je het eerste gesprek succesvol in gaat. De rest is natuurlijk aan je zelf. Maar de eerste stap is dan in ieder geval al gemaakt.