april 17, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

Verstelbare stoel

Verstelbare stoel voor mijn neef!

Mijn neefje is hartstikke lief en aardig maar helaas heeft hij een vervelende beperking. Zijn armen functioneren niet goed en door deze beperking is het voor hem hartstikke moeilijk om lange dagen op school door te brengen. Simpelweg omdat hij hier niet de beschikking heeft over een goede stoel. Ook had zijn school niet het geld om een verstelbare stoel voor mijn neefje te kopen. Toen ik te horen kreeg dat mijn neefje niet in voorzien was van een verstelbare stoel, ben ik deze voor hem gaan zoeken.

Op aanraadde van zijn school ben ik een kijkje gaan nemen op de website: kindermeubilair.nl. In het assortiment van deze website werden namelijk vele verschillende stoelen aangeboden, die als hulpmiddel voor mijn neefje konden dienen!

Verstelbare stoel

Meer informatie!

Er worden diverse mogelijkheden aangeboden in de volgende opties:

  • Kleur
  • Onderframe
  • Rugsteun
  • Voetensteun
  • Armleggers
  • Zitting

Na het zien van deze opties wist ik dat dit het juiste adres was. Uiteindelijk heb ik dan ook een stoel voor mijn neefje besteld bij deze aanbieder!

Kindermeubilair

Een geweldige aankoop!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat het een geweldige aankoop is gebleken. Voor een schappelijke prijs heeft deze aanbieder een geweldige kwaliteit stoel geleverd. Dankzij deze stoel is mijn neefje in voorzien van het juiste hulpmiddel. Eindelijk kan hij naar school gaan zonder dat hij last heeft van vervelende stoelen. Hij heeft nu zijn eigen stoel waar hij comfortabel in zit!

Bent u zoekende naar een stoel voor iemand met een beperking en/of handicap? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!