april 16, 2024

saskia brent

Lees meer over lifestyle

bach orgel

Muziektip: bach orgel!

Ikzelf ben een groot fan van Cor Adesch dit is een muzikant die voornamelijk bach orgel muziek speelt. Al een geruime tijd wilde ik een concert van hem bezoeken maar telkens kwam het er niet van. Totdat ik afgelopen maand een kijkje nam op het internet. Via het internet belandde ik op de website van stadsorganist-dordrecht.nl. Op deze website werd veel informatie weergeven over geplande concerten van Cor Adesch. Plots zag ik de mogelijkheid om een concert van deze muzikant bij te wonen in de grote kerk van Dordrecht. Deze kerk is een prachtige ambiance en binnen no time vond ik dan ook een aantal kaartjes die ik uiteindelijk heb besteld voor dit  bach orgel concert!

bach orgel

Het was genieten!

Zes werkdagen na het kopen van de kaartjes was het eindelijk zover. Eenmaal aangekomen in de grote kerk kon ik mijn ogen niet geloven de ambiance was schitterend. Daarnaast kan ik u vermelden dat Cor Adesch zichzelf die avond weer heeft overtroffen. Het was werkelijk waar een en al genieten. Het was een geweldige avond onder het genot van prachtige muziek. Die muziek die hij speelde ontroerde iedereen in de prachtige grote kerk van Dordrecht!

Cor Adesch

Aanrader!

Wanneer u een geweldig orgel concert wilt bijwonen dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website! Hier vind u de agenda van Cor Adesch en op deze manier kunt u zien wanneer u een concert van deze geweldige muzikant kunt bezoek, in uw omgeving!

Grote kerk